POSTS
23
јануари 2017
Hello world!
3
јули 2016
Challenge Accepted
3
јули 2016
Say Hello To New Hero
3
јули 2016
Standard Shape
3
јули 2016
Group Session Moments
3
јули 2016
Push Up Fun
3
јули 2016
Office Decoration
SEARCH
SHOP
Христијан Карпош 40 +389 (32) 609 547

Добредојдовте во
Марк Комерц

Дознајте повеќе за нашата компанија

Oснована во 1992 година, како пазарно ориентирана компанија, која ги следи светските технолошки достигнувања и ги разбира потребите на клиентите, секогаш се трудиме да овозможиме квалитетно и навремено опслужување.

За Нас

Дознајте повеќе за нашата компанија, зошто да не одберете нас за Ваши партнери, за нашата Мисија, Визија и Цели.

Продажба

Нудиме повеќе од 3000 различни висококвалитетни производи, произведени од реномирани светски компании.

Услуги

Нашиот тим од стучни електроинженери, ќе проектира и изведе електрична мрежа за Вас и Вашата компанија.

Нашите Клиенти