POSTS
23
јануари 2017
Hello world!
3
јули 2016
Challenge Accepted
3
јули 2016
Say Hello To New Hero
3
јули 2016
Standard Shape
3
јули 2016
Group Session Moments
3
јули 2016
Push Up Fun
3
јули 2016
Office Decoration
SEARCH
SHOP
Христијан Карпош 40 +389 (32) 609 547
Услуги

Нашите услуги се базираат пред се врз основа на енергетска ефикасност, квалитет и доверливост. Со континуирано подобрување на квалитетот на услугите, пред се со набавката на квалитетни материјали и следење на најновите технолошки достигнувања и трендови, Марк Комерц се етаблираше како сигурен партнер за вашиот бизнис.

Изведба на електрични инсталации

 • изведба на комплетна инсталација за слаба струја
 • видео надзор
 • противпожарна заштита
 • IT инсталации

Автоматизација

 • изработка на секаков вид на разводни ормари според потребите на клинетот

Осветлување

  Изведба на секаков вид на осветлување за вашите потреби и тоа
 • изведба на осветлување на нови инсталации
 •  замена на постоечко осветлување со ново енергетски ефикасно осветлување,
 •  можност за плакање на рати или отплата од заштеда на електрична енергија
 •  бесалтен консалтинг за решение за осветлување