POSTS
23
јануари 2017
Hello world!
3
јули 2016
Challenge Accepted
3
јули 2016
Say Hello To New Hero
3
јули 2016
Standard Shape
3
јули 2016
Group Session Moments
3
јули 2016
Push Up Fun
3
јули 2016
Office Decoration
SEARCH
SHOP
Христијан Карпош 40 +389 (32) 609 547
За нас

Повеќе од дваесет години искуство во

Продажба, Одржување и Изведба на електрика

Мисија

Марк Комерц е пазарно ориентирана компанија, која своите продажни активности ги реализира преку директна комуникација со клиентите, со цел подобро разбирање на нивните потреби. Оттука, нашата мисија е квалитетно а пред се навремено опслужување на клиентите. Нашето мото е „Вашиот бизнис. Сега.“

Визија

Марк Комерц е компанија која секојдневно ги следи светските технолошки достигнувања и иновации во полето на енергетската ефикасност. Фокусот на нашиот тим е максимално приближување на технолошките иновации кон нашите клиенти. Во иднина се гледаме како лидер во регионот во креирање на енергетски ефикасни домакинства и компании, кои ке придонесат во зачувување на животната средина.

Зошто Марк Комерц?

Денешното динамично бизнис опкружување налага избор на сигурни бизнис партнери. Затоа одберете партнер кој е пазарно ориентиран и нуди беспрекорен квалитет, брзина и пристапни цени.    

Услуги


Нашите услуги се базираат пред се врз основа на енергетска ефикасност, квалитет и доверливост. Со континуирано подобрување на квалитетот на услугите, пред се со набавката на квалитетни материјали и следење на најновите технолошки достигнувања и трендови, Марк Комерц се етаблираше како сигурен партнер за вашиот бизнис.

  • Text Hover

70% Заштеда

Philips ЛЕД

5 Години Гаранција

MARK LIGHT

Mark Light е концепт на професионално индустриско осветлување. Концептот се темели на голема заштида (до 70%), квалитет, долг животен век на светилките, за што говори гаранцијата од 5 години.